CLK Uludağ yatırımlarını sürdürüyor

CLK Uludağ Elektrik, yeni yılda da hizmet kalitesini artırmak için yatırımlarını sürdürüyor.

CLK Uludağ yatırımlarını sürdürüyor

Şirket, bu kapsamda Çanakkale Kepez’de Yetkili İşlem Merkezi’ni (YİM) hizmete açtı. Burada, herhangi bir bedel ödemeden tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifeler fatura ödeme gibi birçok işlem yapılabiliyor. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Amacımız müşterilerimizin sorunlarını çözmek ve işlemlerini bekletmeden daha kolay ve daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmektir. Önümüzdeki günlerde Çanakkale Merkez, Ezine, Ayvacık, Çan, Gelibolu ve Lapseki’de de YİM’lerimizi müşterilerimizle buluşturacağız” dedi.

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac da, “Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale olmak üzere bölgemizde 70’in üzerinde Müşteri İşlem Merkezi (MİM) var. Hizmet alanımızı şimdi de YİM’lerle daha da genişletiyoruz. İlk Yetkili İşlem Merkezi’nin açılışını ise Çanakkale Kepez’de gerçekleştiriyoruz. Böylece müşterilerimiz daha konforlu ve ferah mekanlarda hizmet alacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X