CLK Uludağ’dan şehit ve gazi yakınlarına iş

CLK Uludağ Elektrik, 19 Eylül Şehitler ve Gaziler Haftası kapsamında vatan uğruna hayatlarını ortaya koyan şehit ve gazileri anmak üzere Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Bursa Şubesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

CLK Uludağ’dan şehit ve gazi yakınlarına iş

CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Dernek Başkanı Metin Şenol ve İkinci Başkan Ali Taştan ile bir araya geldi. Aytac, “Bu vatan için canlarını ortaya koyanlara minnettarız. Eğer bugün rahat bir şekilde hayatımızı devam ettiriyorsak, kendimizi güvende hissediyorsak bunda en büyük pay şehit ve gazilerimizindir. Biz de şirket olarak özel tarifelerle bir nebze de olsa onların yanında olmaya ve ailelerine destek vermeye çalışıyoruz. Şehit ve gazi yakınlarına tarifelerimizde yüzde 70 civarında indirim yapıyoruz. İstihdam ihtiyacımız doğrultusunda da dernek ile irtibat halinde olarak bu konuda da gerekli desteği sağlamaya hazırız” diye konuştu. TÜMŞAD Bursa Şubesi Başkanı Metin Şenol, Genel Müdür Ali Erman Aytac’a dernek flaması hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X