CNBC-e satılıyor!

Doğuş Yayın Grubu’na ait haber ve eğlence kanalı CNBC-e, Discovery Communications’a satılıyor.

CNBC-e satılıyor!

İki kurum satın alma için anlaştı. Alım işleminin bu sene içerisinde tamamlanması bekleniyor. Böylece Discovery ilk defa Türkiye’de ulusal yayın sektörüne adım atmış olacak. Açıklamaya göre, ortaklığın ilk aşamasında Doğuş Yayın Grubu 1 Eylül itibari ile Discovery’nin Türkiye’deki tek reklam satış temsilcisi olarak atanacak. 

Doğuş Yayın Grubu, Discovery Channel, Animal Planet ve Discovery Science’ın yerel versiyonları da dahil olmak üzere Discovery’nin tüm ticari portföyünün satışından ve Türk reklamverenleri için sponsorluk olanakları sağlamaktan sorumlu olacak.

TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR PAZAR

Discovery Networks CEEMEA Başkanı ve Genel Müdürü Kasia Kieli, yaptığı açıklamada, Discovery olarak Türkiye’nin 17 senedir çok önem verdikleri bir pazar olduğunu söyledi. 

Kieli, ”Bu 17 yılın sonunda ülkenin önde gelen uluslararası yayıncısı olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Discovery’nin küresel başarısı her zaman güçlü yerel takımlar oluşturmak ve yeni fırsatları değerlendirerek ana pazarlarında etkinliğini büyütmeye dayanmaktadır. Reklam satış temsilciliğinin Doğuş Yayın Grubu’na verilmesi ve CNBC-e kanalının satın alınması gibi yeni yatırımlarımız ile büyüyen işbirliğimiz sayesinde Türkiye’deki faaliyetlerimiz yeni bir seviyeye ulaşacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X