Çocuğa evet evliliğe hayır

Üçüncü kez anne olmak istediğini açıklayan Çağla Şikel, öte yandan yeni bir evliliğe sıcak bakmadığını söyleyerek şaşırttı.

Çocuğa evet evliliğe hayır

BEBEKLERE DAYANAMIYORUM

Emre Altuğ’la olan evliliğinden Kuzey ve Uzay adında iki çocuğu bulunan Çağla Şıkel, yeniden bebek sahibi olmak istediğini söylemişti. Bu açıklama, Şikel’in yeniden evleneceği yorumlarına neden oldu. Konuyla ilgili konuşan Şikel, ‘Evlilik düşünmüyorum ama bir çocuğum daha olsun istiyorum. Bebek gördüğüm zaman tekrar doğurmak istiyorum, emzirmek istiyorum. İçgüdüsel bir şey, planlı bir durum değil’ dedi.

DİZİ SETLERİNE YEŞİL IŞIK

Bu arada, başrolünü Alişan’la oynadığı diziden sonra oyunculuk yapmayan Çağla Şikel, setleri çok özlediğini de belirtti. Seveceği bir dizi projesi olması halinde kabul edeceğini belirten Şikel, ‘Çalışmadığım günler çocuklarımla birlikte oldukça yoğun geçiyor. Onlardan o kadar uzak kalabilir miyim bilmiyorum ama gönlüme yapan bir proje olursa düşünebilirim’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X