‘Çocuğu olmadığı için dışlamışlar’

Kardashian ve Jenner ailelerinin kadınları, her yıl çıkardıkları Noel kartını dün sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ne var ki karede Kendall Jenner’ın olmaması dikkat çekti.

‘Çocuğu olmadığı için dışlamışlar’

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kardashian ve Jenner aileleri gelenekselleşen Noel kartlarını çıkardı. Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian ve Kylie Jenner’ın çocuklarıyla birlikte yer aldıkları karede bir tek Kendall Jenner yoktu.
 

Onun yokluğu sosyal medyada merak konusu oldu. Kimi ‘Çocuğu olmadığı için herhalde dışladılar’ dedi kimi ‘Yazık bu Kendall’a’… Tepkiler bir anda öyle büyüdü ki Khloe Kardashian sosyal medya hesabınadn bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Kendall Jenner’ın fotoğraf çekimine gelememesinin sebebini yazan Khloe, ünlü modelin o gün, işiyle ilgili bir başka çekimde olduğunu belirtti. Ayrıca ‘Yazık’ diye yorum yapanlara da ‘Neden yazık olsun ki’ diye tepki verdi.
 


 

Sosyal medya tabii boş durmadı. Çekim dolayısıyla karede yer alamayan Kendall’ı kareye dahil etmeyi başardı…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X