Çocuğuna hırsızlık yaptırdığı iddia edilen aileye gözaltı

Bursa’da bir çay bahçesinde gerçekleştirilen çanta hırsızlığı üzerine incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından 5 yaşındaki çocuklarını bu davranışa yönlendirdiği öne sürülen aile polisin takibi sonucu yakalandı.

Çocuğuna hırsızlık yaptırdığı iddia edilen aileye gözaltı

Alınan bilgiye göre,  Osmangazi ilçesindeki tarihi İnkaya Çınarı’nın altındaki çay bahçesinde oturan Ş.G.B, çantasının çalındığını fark etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, çay bahçesinin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

 

Ekipler, Ş.G.B’nin çantasını masadan küçük bir çocuğun aldığını, buradan uzaklaştıktan sonra da bir kadınla otomobile binerek olay yerinden ayrıldığını belirledi.

 

Çocuğun yanındaki kadının, hırsızlık ve yankesicilik suçlarından hakkında 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve polis tarafından aranan A.A. olduğunu tespit eden ekipler otomobili takibe aldı.

 

Bursa-İzmir karayolunda seyrederken ekiplerin “dur” ihtarına uymayan otomobildekiler ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Kısa süren kovalamacanın ardından içinde 5 yaşındaki H.A’nın da bulunduğu otomobil durduruldu.

 

Gözaltına alınan anne A.A. ile baba H.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çocukları H.A. ise polis ekipleri tarafından akrabalarına teslim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X