Çocuğunu göremeden şehit oldu

Diyarbakır’da trafik kazası ihbarı üzerine gittiği olay yerinde teröristlerin şehit ettiği polis Tansu Aydın’ın 1.5 yıldır çocuğunu görmediği ortaya çıktı. Şehidin ablası Banu İlleez, “Kardeşim evladına hasretle gitti, bizi asıl üzen acı budur. Tansu’nun

Çocuğunu göremeden şehit oldu

İlleez, gazetecilere yaptığı açıklamada, duydukları kederin ‘tarifinin mümkün olmadığını’ söyledi. Aydın’ı kaybetmekten duydukları üzüntü kadar kardeşinin 5 yaşındaki kızını göremeden şehit olmasının acısını yaşadıklarını anlatan İlleez, şöyle konuştu: 

“Mahkeme kararına uymayan ilk eşi, kardeşime çocuğunu teslim etmemişti. İcra yoluyla yavrusuna kavuşmayı bekleyen kardeşim, izninin dolmasının ardından görev yerine dönmüştü. Kardeşimin hasret gittiği evladına, şehidimizin huzur içerisinde uyuması için en kısa sürede kavuşmayı bekliyoruz. Bu konuda Adalet Bakanlığı’ndan yardım talep ediyoruz. Aydın ailesi olarak terörü lanetliyoruz. Ülkemizin huzur içerisinde olmasını temenni ediyoruz. Şehit ailelerine Allah’tan sabır diliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X