Çocuk bayramında piyano resitali

Bursa Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen programda, genç yetenek Sueda Betül Bağcı tarafından piyano konseri verildi.

Çocuk bayramında piyano resitali

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Müzeler Şube Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla genç yetenekleri ağırladı.

5. sınıf öğrencisi Sueda Betül Bağcı tarafından verilen piyano konseri, Merinos Müze Galeri alanında yapıldı. Konserde, Bach’ın ‘Prelude’, Ludwing van Beethoven’ın ‘Für Elise’, Mozart’ın ‘Türk Marşı’ isimli eserlerini başarıyla seslendiren Bağcı, dinleyenlerden alkış aldı.

Konser sonunda genç yeteneği tebrik eden Müzeler Şube Müdürü Muhterem Çevik, sene boyunca atölye ve çeşitli çalışmalar düzenlediklerini, müzeleri tüm kesimlerle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

Sueda Betül Bağcı ise kendisine bu imkânı veren Müzeler Şube Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Program, hediye takdimiyle sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X