Çocuk giyim sektörünü fuar heyecanı sardı

Bebe ve Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay, uluslararası bebek ve çocuk giyim firmalarını bir araya getirmeyi hedefledikleri fuarın 13-17 Ocak’ta Bursa’da yapılacağını bildirdi.

Çocuk giyim sektörünü fuar heyecanı sardı

Atalay, yaptığı açıklamada, Türkiye’de bebek ve çocuk giyim sektörünün iyi bir noktada olduğunu belirterek, dünyaya açılmak istediklerini ifade etti. Atalay, ”Haziran’dan sonra her alanda olduğu gibi bizim sektörde de bir moral çöküntüsü oldu. Döviz kurlarındaki oynaklık ve terör olaylarındaki artış nedeniyle gelen güvensizlik ortamı, satışlarımızı olumsuz etkiledi ama 1 Kasım seçimleriyle çok olumlu bir sinerji oluştu. 

Gelecekle alakalı umut ve güvenimiz arttı. Bu olumlu havayı değerlendirerek, sektörün başkentinin Bursa olduğunu tüm dünyaya duyurmak istiyoruz. Bu nedenle 13-17 Ocak 2016’da Bursa Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı’nı düzenleyeceğiz. Tüm dünyadan sektörün temsilcileri Bursa’ya gelerek bizi tanıyacak, üretimimizi görecek” diye konuştu. Halil Atalay, bebek ve çocuk giyimi sektöründe, sadece Bursa’da doğrudan ve dolaylı olarak 240 bin kişinin geçimine katkıda bulunduklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X