Çocuk istismarına Mudanya’da tepki

Mudanya MHP İlçe Başkanlığı ve AK Parti İlçe Başkanlığı yaptıkları açıklamayla çocuk istismarı ve cinayetlerine tepkilerini dile getirdiler.

Çocuk istismarına Mudanya’da tepki

ÖMER BİLİK

Mudanya MHP İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz, “O pis ellerinizi, o yılan gözlerinizi çocuklarımızın ve kadınlarımızın üzerinden çekin. Eylül’ün, Leyla’nın ve diğerlerinin hesabını nasıl vereceğiz. Çocuk katillerinin en ağır, en şiddetli ölçüde cezalandırılması kaçınılmazdır, biz bunların sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal da, “Çocuğa cinsel şiddet uygulayan ve canına kıyan bir varlığın insani sıfatlar taşımadığı bir gerçektir. Leyla ve Eylül bebekler ilk kayıplarımız değildir. Allah her yavruyu bu tür canilerden sakınsın. İnsan onuruna sığmayan, en aşağılık ve insanlık dışı kabul ettiğimiz çocuğa şiddet ve cinsel istismar konularında ceza kanununun 103. maddesinde değişiklik bekleyen milyonların tek isteği, yüreğimizi soğutacak bir cezanın bu cani ve sapıklara verilmesidir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X