Çocuk Parkına baz istasyonu mahalleyi ayağa kaldırdı

Bursa’da bir çocuk parkına kurulmak istenen baz istasyonu mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Mahalle sakinleri parka gelen şirket çalışanlarına engel olmaya çalışınca, araya çevik kuvvet ekipleri girdi. Bir çocuğun çevik kuvvet ekiplerine su ikram

Çocuk Parkına baz istasyonu mahalleyi ayağa kaldırdı

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Demetevler Mahallesi Barış Parkı’na kurulmak istenen baz istasyonu mahalle sakinlerini ayağa kaldırdı. Bir GSM şirketi parkın içerisindeki boş alana baz istasyonu kurmak istedi. Şirket personeli baz istasyonunu inşa etmek için parka geldi.

 

Durumu fark eden mahalle sakinleri parka gelerek şirket çalışanlarına engel olmaya çalıştı. Çalışanların durumu polise ihbar etmesi üzerine olay yerine 20 kişilik çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Ekipler, baz istasyon kurulmak istenen alan ile mahalle sakinleri arasında etten duvar oluşturdu.

ÇOCUKLAR, POLİSLERLE TOP OYNADI, SU İKRAM ETTİ

Ailece parka gelen mahalle sakinlerini çevik kuvvet ekipleriyle karşı karşıya geldi. Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı parkta, çocuklarla top oynayan çevik kuvvet polisi dikkatlerden kaçmadı.

 

Kalabalığın içerisinde çıkan 10 yaşındaki bir çocukta elindeki sürahi ile bardağa su koyarak çevik kuvvet ekiplerine ikram etti. Çocuk parkına kurulacak olan baz istasyonuna tepki gösteren 3 çocuk babası Nedim Kurtoğlu, “ Bu şirket 1 ay öncede parka gelerek baz istasyonunu inşa etmeye çalıştı. Ancak biz engel olduk. Fakat bu sabah tekrardan geldiler. Burasının park alanı olduğu anlatmaya çalıştık, ama anlamadılar. Çocuk parkımıza kesinlikle baz istasyonu istemiyoruz. Çocuklarımızın canı tehlikede” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X