Çocuk parkları yenileniyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi, çocukların daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda oyun oynamalarını sağlamak amacıyla tüm parkları bakıma aldı.

Çocuk parkları yenileniyor

Merkez ve kırsal mahallelerde bulunan çocuk parklarına yenilerini ekleyen Mustafakemalpaşa Belediyesi, bir yandan da mevcut parklarda zemin betonlama, kauçuk zemin, bakım ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor.  Mırcıoğlu, Rüştiye, Ihlamurluk, Barış ve Yunus Emre parklarında başlayan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, eskiyen ve bakıma ihtiyaç duyan 131 mahalledeki tüm parkları elden geçirecekleri söyledi.

YENİ OYUN GRUBU

Mustafakemalpaşa’da bulunan 170 çocuk parkına Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından periyodik bakım yapıldığını belirten Kurtulan, “Daha önce sorumluluk alanımız ilçe merkezi ile sınırlıydı. Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmet alanımız genişledi. 110 köyün merkeze bağlanarak mahalle olmasıyla yeni ihtiyaçlar doğdu. Buralarda yaşayan çocuklarımız ilk defa yüksek standartlarda oyun alanlarına kavuştu. Bununla birlikte merkezdeki çocuk oyun alanlarının sayısını da her geçen gün arttırıyoruz. Büyükşehir ile birlikte bu parkları yeni oyun grupları ile donatıyoruz. Bu özverili çalışmanın ürünü olan parkların tahrip olmasını önlemek amacıyla vatandaşlar olarak elimizden gelen özeni göstermeliyiz. Bütün çabamız, vatandaşlarımıza hak ettikleri çağdaş ve modern yaşam imkanını, güven içerisinde kullanabileceği sosyal alanları sunabilmektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X