Çocukla ilgilenmezsen imtihanı ağır olur

Gemlik Belediyesi’nin 2015 yılı kültürel etkinlikleri kapsamında Zübeyde Hanım Anaokulu ile birlikte organize ettiği, ‘Güzel Ahlaklı Çocuk Yetiştirmede Annenin Rolü’ konulu konferans büyük ilgi gördü.

Çocukla ilgilenmezsen imtihanı ağır olur

CEMAL KIRGIZ

 

İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü Öğretim Görevlisi Yardımcı Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman“Çocuğunuzla, evladınızla sevgiyle, ahlakla ilgilenmezseniz, imtihanı da ağır olur” dedi.

Öğrenci velilerinin sorularını da yanıtlayan Ömer Miraç Yaman, annenin de babanın da vaktini  evladına ayırması gerektiğini anlattı. Yaman, “Çocuklar anne ve babaları gibi yemek yemeyi su içmeyi nasıl taklit ediyorsa hal ve hareketler de taklit ediliyor. Evlatlar imtihan olarak gönderilir. Evlatla ilgilenmezsen sevgi ve ahlakla yaklaşmazsanız, imtihanı ağır olur. Meşru dairede dolduramadığınız boşluk, gayrı meşru dairede mutlaka dolacaktır. Buna dikkat edilmesi gerekir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X