Çocuklar Duymasın dizisi adeta kabustan uyandı!

Geçen sezon Pazar akşamları ekrana gelen Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın başrolleri paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisi, yeni sezonda Çarşamba günlerine alındı.

Çocuklar Duymasın dizisi adeta kabustan uyandı!

Televizyon Gazetesi Analiz’ine göre; 15 Ağustos’ta yeni sezon ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkan Çocuklar Duymasın, tüm kişilerde 2.91 reyting ve 10.26 izlenme payı ile 3. olmuştu.

AB grubunda ise 2.13 reyting ve 7.99 izlenme payı elde eden yapım 9. sırada kendisine yer bulabilmişti.

Bayram tatiline denk gelen 22 Ağustos tarihinde tekrar bölümüyle ekrana gelen Çocuklar Duymasın 1.2 reyting ve 6.17 izlenme payı ile 12. olabilmişti. Geçtiğimiz hafta AB grubunda tekrar bölümüyle 0.86 reyting ve 6.01 reyting ile 13. olabilin dizi şaşırtmıştı.

Geçtiğimiz sezon tekrarları bile iyi reytingler alan dizinin hem sezona kötü bir başlangıç yapmış olması hem de geçtiğimiz hafta gelen şoke eden reyting sonuçları moralleri bir hayli bozmuştu.

Çocuklar Duymasın dizisi 29 Ağustos 2018 tarihli 46. bölümüyle ise reytinglerde yükselişe geçti.

Tüm kişilerde 3.75 reyting ve 12.84 izlenme payına ulaşan dizi adeta kabustan uyandı.

AB grubunda da başarısını sürdüren dizi 3.71 reyting, 12.81 izlenme payı ile rahat bir nefes alabildi.

Çarşamba günleri yeni sezon için en zorlu günü temsil ediyor.

Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul, Nefes Nefese dizileriyle yarışmaya hazırlanan Çocuklar Duymasın’ın atv ve TRT 1’deki rakipleri henüz yokken reytinglerini düzeltmesi önemli bir adım olarak görülmekte.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X