Çocuklar Duymasın final yaptı! Dizi tekrar başlayacak mı? Yapımcıdan açıklama geldi!

Televizyon ekranlarının efsane dizisi Çocuklar Duymasın neden final yaptı? Dizi tekrar başlayacak mı? Senaryosuyla izleyicilere sinir krizleri geçiren Çocuklar Duymasın’ın final açıklamasını yapan kişi yapımcı Birol Güven oldu.

Çocuklar Duymasın final yaptı! Dizi tekrar başlayacak mı? Yapımcıdan açıklama geldi!

Atv ve Kanal D ekranlarında uzunca bir süre yayınlanma fırsatı bulan dizide Birol Güven, dizinin final kararı aldığını açıkladı.

Dizinin ilerleyen yıllarda yeniden başlayacağı yönünde açıklamalarda bulunan ve milyonlarca kişiyi heyecanlandıran isim yine Birol Güven olmuştu.

Bir süre sonra söylendiği gibi çekimleri yeniden başlayan dizi, Kanal D ekranlarında Pazar günleri yayınlanmaktaydı. Son olarak Çarşamba gününe transfer olan dizi Çarşamba günü tamamen bocaladı.

Çocuklar Duymasın Yeniden Başlayacak mı?

Dizi, düşük reytingleri sebebiyle final yaptı ve yeniden ekranlara gelmesi çok düşü bir ihtimal olarak görünüyor. Geçtiğimiz sezonlara nazaran daha başarısız bir sezon geçiren bu dizi, ortalama yüzde 2 bandında total reyting alıyor. Kanal zararın önüne geçebilmek için final kararı aldı ve Kanal D ekranlarında reklam zararlarının karşılanması noktasında elini taşın altına koydu. Alınan karar doğrultusunda Çocuklar Duymasın dizisi bir daha yayınlanmamak üzere sona erdi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X