Çocuklar Duymasın’da beklenmedik sürpriz!

Çocuklar Duymasın 65. yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümünde Haluk ve Meltem’in yeni uğraşı komik anlara sahne olacak.

Çocuklar Duymasın’da beklenmedik sürpriz!

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Çocuklar Duymasın yeni bölümünde heyecan dorukta. Çocuklar Duymasın 65. yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de…

ÇOCUKLAR DUYMASIN 65. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Taş Fırın Haluk ve Meltem internette kanal açarlar. Karı koca birlikte eğlenceli videolar çekip, kanallarına yüklerler. Meltem’in video çekmek için bulduğu oyunlar kendisi ve izleyenler için çok eğlenceli olsa da bu durum bir müddet sonra Taş Fırın Haluk’u kızdırmaya başlar.

Öte yandan sömestr tatili başladığı için Gönül ve Tuna’nın İzmir’e taşınma vakti de gelmiştir. Haluk ve Meltem için en yakın arkadaşlarından ayrılmak çok zordur. Başta Merve ve Orçun olmak üzere herkes çok üzgündür. Gönül, Tuna ve Orçun gözyaşlarıyla uğurlanırken beklenmedik bir sürpriz yaşanır.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X