‘Çocuklar Duymasın’ı kurtaran hareket!’

Yayından kaldırılacağı konuşulan Çocuklar Duymasın, Tutku karakterinin diziye dahil olması sonrası reytinglerde eski parlak günlerine geri döndü.

‘Çocuklar Duymasın’ı kurtaran hareket!’

Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Kanal D’de ekrana gelen ‘Çocukalar Duymasın’ dizisinin son üç haftadır aldığı reytinge vurgu yaptı.

Her ne kadar izleyicinin hoşuna gitmese de Meltem ve Haluk ayrılığının reytinglere önemli ölçüde etki ettiğine vurgu yapan Mesut Yar, “Bizim izleyici komedinin içinde bile ağır dram beklentisinde artık” ifadelerine yer verdi.

Posta Gazetesi’nden Mesut Yar’ın, “Ayrılık İş Yapıyor” başlıklı yazısı şöyle:

“Çocuklar Duymasın”da (Kanal D) Birol Güven’in “boşanma meselesine” kırdığı çark deyim yerindeyse geminin tümünü kurtardı…

Dizi, son üç haftadır hakikaten çok iyi reyting alıyor. Vasata bağlamış bir mutluluk ve çocukların olağanın dışına çıkmayan maceraları bu konuda sözünü bir hayli zaman önce tüketmiş dizide demode duruyordu. Ama ayrılık öyle mi? Değilmiş işte. Bizim izleyici komedinin içinde bile ağır dram beklentisinde artık. Ve hakkını verelim ki Birol Güven seyircinin nabzını dinleyen “beklenti profesörü” olarak dizi tarihinde yerini alıyor!

Tutku karakterinin diziye dahil olması reytingleri uçurdu;

tutku-karakterinin-entrikalari-cocuklar-duymasin-10509947_5106_m.jpg

tutku-karakterinin-entrikalari-cocuklar-duymasin-10509947_4777_m.jpg

tutku-karakterinin-entrikalari-cocuklar-duymasin-10509947_7136_m.jpg

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X