Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i Pınar Altuğ çıldırdı!

Pınar Altuğ, geçtiğimiz gün sosyal medyada kardeşi ve kızı ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı. Güzel oyuncuyu bir takipçinin yaptığı yorum çileden çıkardı.

Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i Pınar Altuğ çıldırdı!

Çocuklar Duymasın dizisinde  ‘Meltem’ karakteriyle akıllara kazınan Pınar Altuğ, geçtiğimiz gün kardeşi ve kızı ile çektirdiği bir fotoğrafı kardeş candır etiketi ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncuya bir takipçisi ‘Kardeş cansa Su’ya bir can neden yapmadın tembel?’ yorumunu yapınca Pınar Altuğ çok sinirlendi.

Pınar Altuğ bu yorumu yapan takipçisine ‘Çünkü bence herkes gerçekten bakabileceği ilgilenebileceği kadar çocuk yapmalıdır. Bakmaktan kastım maddi anlamda değil. Çocuk doğrumak en kolayı ya peki sonrası? Ben kızımı kendim büyüttüm bir tane daha olsa aynı şekilde yapamayacağım için doğurmayı tercih etmiyorum kaldı ki bu çok özel bir karar siz hangi hakla bu şekilde yorum yapabildiniz işte onu hiç anlayabilmiş değilim’ diyerek cevap verdi.

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem'i Pınar Altuğ çıldırdı!

.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X