Çocuklar Duymasın’ın Tutku’su Gülin İyigün’ün keşfedilme hikayesi

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmaya devam eden Çocuklar Duymasın dizisinin geçen sezon kurtarıcısı olarak ortaya çıkan Gülin İyigün’ün keşfedilme hikayesi ortaya çıktı.

Çocuklar Duymasın’ın Tutku’su Gülin İyigün’ün keşfedilme hikayesi

Dizide Tutku karakteriyle geçen sezon izleyiciyi sinir eden Gülin İyigün, Çocuklar Duymasın’a hareket katmış ve reytinglerinin de yükselmesini sağlamıştı. Şimdi ise yine kurtarıcı rolüyle diziye yeniden katıldı.
 

Kanal D ekranında hafta içi sabah saatlerinde yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’nın canlı yayın konuğu olan ve Çocuklar Duymasın’da canlandırdığı Tutku karakteriyle adından söz ettiren Gülin İyigün, kadroya nasıl dahil olduğunu anlattı. Videodan İyigün’ün keşfedilme hikayesinin de yer aldığı detayları izleyebilirsiniz.

Çocuklar Duymasın’a başladıktan sonra aldığı tepkilerden de söz eden İyigün, deneme çekimleri sonucu diziye seçildiğini ve Birol Güven’in setlerinin aile ortamı gibi olduğunu söyledi.

Daha önce Kanal D ekranında Çarşamba günleri yayınlanan dizi yeni dönemde Perşembe akşamları izleyici ile buluşmaya devam edecek. Gece karakteri ile birlikte Tutku’nun reytinglere nasıl etki edeceği de merakla beklenmekte.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X