Çocuklar geleceğe sanatla yürüyor

Yıldırım Belediyesi, mart ayında 16 bin çocuğu sanatla buluşturdu.

Çocuklar geleceğe sanatla yürüyor

Çocukların okul eğitiminin yanında kültürel ve sosyal açıdan gelişimlerine katkılar sağlamaya devam eden Yıldırım Belediyesi, ücretsiz tiyatro oyunları ile çocuklara eğlenceli ve renkli bir dünya sunuyor. Belediye 2016-2017 kültür sanat sezonunda Barış Manço Kültür Merkezi ve Adile Naşit Tiyatrosu’nun yanı sıra okullarda yürüttüğü Alo Tiyatro projesi, Masalcı Dede, atölyeler ve Şehir Pasaportu ile toplam 16 bin 141 çocuğa ulaştı.

Öncelikli hizmet grupları arasında yer alan çocuklara eğitimlerinin yanı sıra kültür ve sanat alanında da desteklerinin sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Çocuklarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlamak maksadıyla ücretsiz tiyatro oyunları sahneliyoruz. Çocuklarımızın sosyal hayatlarını renklendiriyoruz. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, eğitimli, kültürlü bir toplum en büyük zenginliğimiz olacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X