‘Çocuklar gelin olmasın’

Sabancı Vakfı’nın ‘Çocuk Gelin Olmasın’ projesi için Sezen Aksu’yla birlikte ‘Kız Leyla’ adlı bir şarkı yazan Sertab Erener, erkeklerin de bu önemli konuya sahip çıkmasını istedi.

‘Çocuklar gelin olmasın’

İNGİLİZCESİ YAZILIYOR

 

Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlere dikkat çekmek amacıyla bir kampanya başlatan Sabancı Vakfı’na ünlülerden destek geldi. 

Sezen Aksu ve Sertab Erener, konuya dikkat çekmek için ‘Kız Leyla’ isimli bir şarkı yaptı, şarkının klibini de Çağan Irmak çekti. ‘Kız Leyla’nın tanıtımı için düzenlenen tanıtıma katılan Sertab Erener, ‘Erkeklerin bu konuya sahip çıkacağından eminim. Esas mesele de zaten bunu hep birlikte çözebilmemiz’ dedi. Erener, yazar Elif Şafak’la şarkının İngilizce versiyonunu yazmaya başladıklarını ve bunu bütün dünyayla paylaşacaklarını söyledi. 

İZLEDİKÇE GÖZLERİM DOLUYOR

Sunuculuğunu Yetkin Dikinciler’in yaptığı gecede konuşan projenin yöneticisi Güler Sabancı, ‘Kız Leyla’ klibinin izlendiği sırada gözyaşlarına hakim olamadı. Sabancı, ‘Şarkıyı her dinlediğinde duygusallaşıyorum, gözlerim doluyor. Sertap Erener ve Sezen Aksu’ya çok teşekkür ediyorum. Onların birlikte yarattığı bu esere daha sonra Çağan Irmak’ın bu klibi çekmesi bugün bizim bir araya gelmemize neden oldu’ dedi. Sabancı, çocuklar gelinler konusunda sanatçıdan siyasetçiye kadar herkesin duyarlı olup harekete geçmesi gerektiğini savundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X