Çocuklar için ‘Çaba’ladılar

Kısa adı ‘Çaba’ olan Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’nin balosu, çocuklarıyla podyuma çıkıp mankenlik yapan sosyal yaşamın ünlü isimleri ve muhteşem Tarkan konseriyle renklendi.

Çocuklar için ‘Çaba’ladılar

ÇOCUKLARIYLA PODYUMA

Önceki akşam İstanbul Zorlu Center’da düzenlene görkemli yardım balosunun en renkli detaylarından biri sosyetenin ünlü simalarının çocukları ve yakınlarıyla birlikte podyuma çıktıkları defile oldu. Demet Akbağ’ın oğlu Zafer Çika, Arzum Onan’ın da oğlu Can Aslantuğ’la görev aldığı defilede Bursalı işadamı Faruk Aslanoba’nın eşi Dilek Hanım da oğlu Emre’yle konukları selamladı. Balodan elde edilen gelir, çocukların eğitimine aktarılacak. 

TARKAN’DAN HARİKA KONSER

Gecenin finalini ise Tarkan yaptı. Şarkılarını konukların yoğun sevgi seli altında söyleyen Tarkan, Çaba Derneği’ni kutlayarak, ‘ÇABA çocuklara büyük bir eğitim ordusuyla, gelecek vaat ediyor, üniversiteler bünyesinde çok amaçlı sınıflar açıyor. Pilot merkezleri Çanakkale, önümüzdeki dönemde memleketim Rize’de de açacaklar. O çocuklara gelecek için çaba sarf eden hepinize, ama en çok da ÇABA ekibine teşekkür ederim’ dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X