Çocuklara çevre bilinci aşılandı

Osmangazi Belediyesi, çocuklara çevre bilincinin aşılanması, çevre hakkında farkındalığın oluşturulması amacıyla kukla tiyatrosu düzenledi.

Çocuklara çevre bilinci aşılandı

Özellikle eğitim çağındaki çocukların çevrenin korunması ve geri kazanım konularında bilinçlendirilmesi için yoğun çaba gösteren Osmangazi Belediyesi, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) işbirliğiyle anaokulu öğrencilerine yönelik kukla tiyatrosu düzenledi.

Ördekli Kültür Merkezi’nde iki seans olarak düzenlenen kukla gösterisine çeşitli anaokullarından yaklaşık 400 öğrenci katıldı.

Atık pillerin çevreye olan etkileri, atık pillerin çevreye verdiği zararlar, pillerin kaynağında ayrı toplanmasının önemi ve toplama yöntemlerinin eğlenceli bir şekilde anlatıldığı kukla tiyatrosu, öğrencilerden tam not aldı. Kukla gösterisinin ardından anaokulu öğrencilerine Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çeşitli hediyeler verildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X