Çocuklara cinsel istismarda bulunan sapıktan mahkemede rezil savunma

İstanbul Esenyurt’ta yanında çalıştırdığı erkek çocuklarına cinsel istismarda bulunan market sahibi, yetmezmiş gibi bu anları bir başka çocuğa kaydettirmişti.

Çocuklara cinsel istismarda bulunan sapıktan mahkemede rezil savunma

Sahibi olduğu markette yanında çalıştırdığı çocuklara cinsel istismarda bulunan A,Ç. diğer çocuklara da bu anları kaydettirmişti. “Şaka yapıyordum” dedi ancak hakim, cinsel istismardan tutukladı.

ÇALIŞTIRDIĞI ÇOCUĞA YAPTIĞI İSTİSMARI BAŞKA ÇOCUĞA KAYDETTİRDİ

İstanbul Esenyurt’ta market sahibi 48 yaşındaki evli ve bir çocuk babası A.Ç. yanında çalıştırdığı çocuklara cinsel istismarda bulunup bunu başka bir çocuğa kaydettirdiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

“ŞAKA YAPIYORDUM”

Sapık marketçi mahkemede verdiği ifadesinde, “Adı geçen çocuklar markette yanımda part time olarak çalışıyorlardı. Bildiğim kadarı ile R. 13-14 yaşlarındadır. Bana izletmiş olduğunuz video kaydında görünen kişi benim. Videoyu çeken E.C.Ç.’dir. Video çekilirken üzerim giyinik vaziyetteydi. Şaka yapıyordum. Zaten videonun çekildiği yer marketin içidir ve sürekli markete gelen giden kişiler olmaktadır” dedi.

Market sahibi şöyle devam etti: “Diğer videoda ise R.’nin kollarını kıvırdığım görünmektedir. Bunu yapma nedenim, R.’nin gönderdiğim servisten geç gelmesidir.”

CİNSEL İSTİSMARDAN TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesi’ne çıkartılan A. Ç. savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. A.Ç. “Sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı” suçundan kuvvetli delillerin bulunduğu gerekçesi ile tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X