Çocukların yüzü güldü

Dünya Çocuk Günü nedeniyle AK Parti Bursa İl Başkanlığı, İl Kadın Kolları ve Mudanya Kadın Kolları tarafından organize edilen toplantıda, Mudanya’nın çeşitli ilkokullarında başarılı olan 10 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi. 10 başarılı çocuğa tablet, k

Çocukların yüzü güldü

ÖMER BİLİK

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’un eşi Döndü Torun, Bursa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Murat Ünal’ın eşi Nazlıgül Ünal, Kadın Kolları Başkanı Nalan Akar, bazı ilçe başkanlarının eşleri ve AK Partili kadınlar katıldı.

Başkan Kapıcıoğlu, “Dünya Çocuk Günü nedeniyle çocuklarımızı kutlayalım ve Mudanya’daki başarılı öğrencilerimizi mükâfatlandıralım dedik. Bugünün gençleri yarının büyükleri bizim Müessir Medeniyetler seviyesine ulaşmamız için bu arkadaşlara ihtiyacımız var. Biz de karınca kararınca ufak hediyeler vererek onların marifetlerini mükâfatlandırmış olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X