Çocuklarınızı tam müslüman yetiştirin

Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği ‘Nihat Hatipoğlu ile Mahalle Sohbetleri’nin Kasım ayının ikinci programı Samanlı Mahallesi’nde düzenlendi.

Çocuklarınızı tam müslüman yetiştirin

Samanlı Mahallesi Latif Dörtçelik Spor Salonu’nda düzenlenen programa ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterirken, salonda boş yer kalmayınca büyük bir çoğunluk Hatipoğlu’nu ayakta dinledi.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in hayatından kesitler anlatarak programına başlayan Nihat Hatipoğlu, ‘Allah’ın yeryüzüne en büyük lütfu ne güneş, ne ay, ne de başka bir şeydir. En büyük lütuf Hz. Muhammed’dir. O’nu anlamak ve izinden gitmek bizlerin en büyük davası olmalıdır’ dedi.

Günümüz dünyasında yaşanan gelişmelerin gelecek nesilleri olumsuz etkilememesi adına yapılması gerekenlerden de bahseden Nihat Hatipoğlu, “Çocuklarımızın, gençlerimizin uyanış halinde olması benim gelecek adına ümitlenmeme sebep oluyor. Bu milletin çocuklarını tam bir Müslüman olması için yetiştirin. Burada en büyük görev siz anne ve babalara düşüyor. Onları sevin ve sahip çıkın” diye konuştu.

Programın sonunda Yıldırımlılarla bir kez daha bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden ünlü ilahiyatçı, etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye de teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X