Çocuklarıyla kaza yapan sürücü: Biraz heyecan yaşayalım dedik

İstanbul’da sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, önce park halindeki araca çarptı, ardından bahçe duvarını yıktı. Sürücü, “Çocuklarla işe gidiyorduk, biraz heyecan yaşayalım dedik, sonra bir anlık dalgınlığımla küt duvara çarptık” dedi.

Çocuklarıyla kaza yapan sürücü: Biraz heyecan yaşayalım dedik

Küçükçekmece Sultan Murat Mahallesi’nde, sabah iki kız çocuğuyla işe gitmeye çalışan Erkan Önder, hafif ticari araçla yola çıktı. Sokakta virajı alamayan Önder, direksiyon hakimiyetini kaybederek İsmail Bölük’e ait park halindeki araca çarptı.

Ardından duvarı yıkarak bahçeye girdi. Kazada kimse yaralanmazken, ihbar üzerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tedbir amaçlı araçta bulunan iki kıza müdahale etti. Kazada iki araçta maddi hasar meydana gelirken, araç çekici yardımıyla kaldırıldı.

“Çocuklarla bir heyecan yaşayalım dedik”

Öte yandan sürücü Erkan Önder gazetecilere kazayı anlattı. Önder’in kazayı anlatma şekli hem vatandaşları hem de gazetecileri gülümsetti.

“Çocuklarla işe gidiyorduk, biraz heyecan yaşayalım dedik, kemerlerini de taktık. Biraz hızlı gidiyordum. Sonra nasıl olduysa küt çarptım. Döneceğim yerde duvara çarptık. Niye oldu, nasıl oldu ben de anlamadım. Bir anlık dalgınlık küt duvar. Ben yıllardır İstanbul’da araba kullanıyorum, böyle bir şey yaşamadım.”

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X