Çocukluğumu yaşayamadım!

Türkiye’nin Babam ve Oğlum filmindeki küçük Deniz karakteriyle tanıdığı genç oyuncu Ege Tanman, setlerde geçen çocukluğunun ardından Olay TV’de konuk olduğu ‘Renkli Hayatlar’ programına samimi itiraflarda bulundu.

Çocukluğumu yaşayamadım!

BU HAYATI BEN SEÇTİM

Olay TV’nin beğeniyle izlenen programı Renkli Hayatlar’a konuk olan Bursalı genç oyuncu Ege Tanman, samimi açıklamalara imza attı. Babam ve Oğlum filmiyle tanındıktan sonra bir çok dizide çocuk oyuncu olarak rol alan Tanman, 5 yaşında başlayıp 16 yaşına kadar süren ekran macerasında çocukluğunu yaşayamadığını itiraf etti. Tanman, ‘Diğer yaşıtlarım gibi çocukluğumu oyunlar oynayıp bisiklete binerek geçirdiğimi söyleyemem. Ama bu durumdan şikayetçi değilim, çünkü böyle olmasını ben istedim. Bu benim seçimim’ dedi. 

30 YAŞINDA LİSELİ OYNATIYORLAR

Birçok dizi ve sinema filminde rol aldıktan sonra son üç yıldır ekranan uzak kalan Ege Tanman, bu durumu ara yaş dönemine girmesine bağlıyor. 18 yaşında olmasına rağmen gençlik dizilerinde kendine yer bulamamaktan sitem eden Tanman, ‘Maalesef Türkiye’de gençlik dizilerinde 30 yaşındaki oyuncuları lise sıralarında öğrenci diye oynatıyorlar. Ama yapımcılara hak vermemek elde değil. Bana böyel bir rol verseler yanımdaki oyuncu 30 yaşında olunca tabii ki bu durum ekranda sırıtacaktır’ dedi. 

Ege Tanman, Olay TV’de ekrana gelen Renkli Hayatlar’ın programının sunucusu Ünal Özbay’ın sorularını içtenlikle yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X