Çohan Demirtaş‘ta üyelerle buluştu

CHP Bursa milletvekili aday adayı Nuray Çohan, gelecek hafta sonu yapılacak ön seçimler için üye ziyaretlerini yoğun olarak sürdürüyor.

Çohan Demirtaş‘ta üyelerle buluştu

Demirtaş Mahallesi’nde parti üyeleriyle bir araya gelen Çohan, 29 Mart günü yapılacak ön seçimlerde destek istedi. Aday numarasının 29 olduğunu belirten Çohan, “Partimiz için ön seçim çok önemli. Tüm üyelerimizi ön seçim için sandığa bekliyorum” dedi.

Tüm üyelerin adresine taahhütname gönderdiğini belirten Nuray Çohan, “Taahhütnamemde imzam var. Vekil olarak ulaşılabilir olacağımın sözünü bir kez daha veriyorum” diye konuştu.

Mimar olarak, Bursa’nın yararına olacak şekilde sağlıklı, planlı, yaşanabilir bir kent odaklı çalışmalar yapacağını belirten Çohan, “Kentsel dönüşüm üzerine, yenilenebilir enerji üzerine projeler üretip, Bursa’mızda yeşil enerji için, ucuz enerji için enerji tarlaları oluşturulması için mücadele edeceğime söz veriyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X