Çok çalışacağız!

İkinci yarıya Pazarspor’u devirerek başlayan ve Bandırmaspor ile farkı 3’e indiren İnegölspor’da Teknik Direktör Şaban Yıldırım hedef için çok çalışacaklarını söyledi.

Çok çalışacağız!

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci devreye deplasmanda Pazarspor’u 2-1 yenerek başlayan İnegölspor’da keyifler yerinde. Cumartesi günü sahasında Ankaragücü’nü ağırlayacak bordo beyazlılarda Teknik Direktör Şaban Yıldırım, OLAY Spor’a önemli açıklamalarda bulundu. 

Yıldırım, Pazarspor galibiyeti ile gelecek ile ilgili daha sağlıklı hesaplar yapacaklarını söylerken, cumartesi günü karşılaşacakları Ankaragücü’nün ise oldukça zor bir rakip olduğunu belirtti.

Köklü bir camia!

Her şeyden önce Ankaragücü formasının sahada olacağını belirten Şaban Yıldırım, “Her ne kadar sıkıntılar yaşıyor olsalar da Ankaragücü oldukça köklü ve büyük  bir camiadır. O yüzden kolay bir maç olmayacak. Dolayısıyla iyi bir takıma karşı cumartesi günü çok iyi bir mücadele sergileyerek kazanmak istiyoruz. Bizim bir yolumuz var bu yolda önümüze çıkan zorlu engelleri de aşmasını bilmemiz gerekiyor” dedi.

Fırsatları kollayacağız

Bandırma’nın yaşadığı puan kaybını da değerlendiren Yıldırım, “Grubumuzda 6-7 takımın şampiyonluk içim mücadele etme potansiyeli var. Bunun yanında 2-3 takımında sezon sonunda play-off’a katılma şansı var. Yani lider Bandırmaspor’un içeride ve dışarıda puanlar kaybetmesini bekleyebiliriz. Bizim odaklandığımız şey her maçımızı kazanmaya çalışmak ve önümüze çıkan fırsatları değerlendirmek olacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X