‘Çok çirkindi, keşke sevgili olmasaydık’

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, şarkıcı Aynur Aydın oldu.

‘Çok çirkindi, keşke sevgili olmasaydık’

“KEŞKE İLK SEVGİLİMLE ÇIKMASAYDIM”

Aynur Aydın, en büyük pişmanlığını soran bir izleyiciye, “Keşke ilk sevgilimle çıkmasaydım. Ona pişmanım mesela, olmasa da olurmuş. Hem çok çirkindi hem de beni çok üzdü” yanıtını verdi.

-cok-cirkindi-keske-sevgili-olmasaydik--3393528.jpeg

YAZA ALBÜM GELİYOR

Ünlü şarkıcı, albüm hazırlığında olduğunu açıkladı: Şu an hazırlık yapıyoruz. Çıkaracağım albüm bir EP olacak, yani 4-5 şarkılık bir çalışma. Bu yaza çıkar. Ondan sonra da tatil yapacağım.

-cok-cirkindi-keske-sevgili-olmasaydik--3393533-(1).jpeg
 

“ALEYNA HAYATIMI RENKLENDİRDİ”

17 yaşındaki Aleyna Tilki ile arkadaş olan ve onunla çektiği eğlenceli videoları sosyal medyada paylaşan 32 yaşındaki Aynur Aydın, genç şarkıcı için, “Bence çok tatlı, çok şirin. İyi ki var. Hayatıma girdi, renklendirdi. Çok da güzel oldu. Çok tatlı bir arkadaşım oldu. Benden çok daha genç, onun için hep böyle dik ve genç kalacağım” dedi.

-cok-cirkindi-keske-sevgili-olmasaydik--3393524.jpeg
 

“EYVAH, ALEYNA BİR AY SONRA 18 OLACAK”

Aleyna Tilki’nin bir ay sonra 18 yaşına gireceğini belirten Aynur Aydın, “Bir ay kaldı, eyvah! Muhtemelen kulüplere onunla gideceğim. Benim uykum geliyor ama oralarda” dedi.

-cok-cirkindi-keske-sevgili-olmasaydik--3393529.jpeg
 

“ÇOK ZEKİ DEĞİLDİM, MÜZİĞE BAŞLADIM”

Aynur Aydın, müzik hayatına nasıl başladığı sorusuna esprili bir yanıt verdi: Okulda çok kötüydüm, başka çarem yoktu. Çok zeki de değildim. Bir de müziğe çok yatkındım. Yetenekli olduğum tek alan buydu. Almanya’da bir spor yarışına katılmıştım. Bin kişi katıldı, ben 999’uncu oldum, çok acı. Çok üzüldüm. Babam da ‘Sakın üzülme, bir kişi senden daha kötü’ dedi.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X