Çok düşünen kazandı!

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü 4. Açık Satranç Turnuvası ile Kadınlar Satranç Şampiyonası’nda heyecan sona erdi.

Çok düşünen kazandı!

Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü 4. Açık Satranç Turnuvası ile Kadınlar Satranç Şampiyonası, büyük heyecana sahne oldu. Atatürk Kongre Kültür Merkezi Zeki Müren Salonu’nda 26-28 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvaya, Bursa’nın yanı sıra Manisa, Çanakkale, Hatay, Samsun ve Kocaeli’den gelen sporcuların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. 2014’ün son turnuvası olması özelliğini taşıyan yarışmada sporcuların gösterdiği performans görülmeye değerdi.

ZİRVE BURSA’NIN

Turnuvada 77 sporcu mücadelele ederken, 7 tur sonunda 6 puanla, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu, Kayra Kamer şampiyon oldu. Kamer’in ardından Askar Rzayev ikinci, İlkay Koç da üçüncü sırada yer aldı. Kadınlar Satranç Şampiyonası’nda ise oynanan maçların ardından Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu İrem Onbaşı şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Turnuvada Esra Akkaya ikinci olurken, Safiye Öykü İnce ise üçüncülüğü elde etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X