‘Çok istendiğim yere gittim’

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yurt dışından da seçeneklerinin olduğunu belirterek, “Bir takım daha iyidir ve sizi ister, daha dezavantajlı takım ise çok ister. Ben, çok istendiğim yere gittim.” dedi.

‘Çok istendiğim yere gittim’

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Yeni Malatyaspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Ertuğrul Sağlam, Polat Renaissance Hotel’de kulüp başkanı Adil Gevrek’in de katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 

Adının anıldığı ilk günden itibaren Malatya halkının ve Yeni Malatyaspor camiasının sevgisiyle karşılaştığını aktaran deneyimli teknik direktör, “Yaklaşık 1,5 yıl aradan sonra tekrar futbola dönmenin, Yeni Malatyaspor bünyesine katılmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Adım Yeni Malatyaspor ile anılmaya başladıktan sonra, Malatya halkında, camia ve taraftardaki samimiyeti, sevgiyi, ilgili gördükten sonra çok mutlu oldum ve etkilendim.” diye konuştu.

 

Yeni Malatyaspor’un kendisini çok istediğini belirten Sağlam, şunları kaydetti:

 

“Birisinin birileri tarafından istenmesi güzel ama çok istenmesi daha da güzel. Bir takım daha iyidir ve sizi ister, daha dezavantajlı takım ise çok ister. Ben, çok istendiğim yere gittim. Bana olan ilgiden ve güvenden etkilendim. Yeni Malatyaspor ile anlaşmam ve bu güzel takımın bünyesine katılmamda bunlar çok önemli rol oynadı. Sorumluluğunun bilincinde bir insan olarak, bana güvenen ve inananların inancını boşa çıkarmayacağım. Bundan sonraki süreçte çok çalışacağız ve doğru işler yapacağız.”

 

İyi bir takım oluşturmak için 14-15 futbolcuya ihtiyaçları olduğuna değinen Sağlam, “Taraftarları mutlu edecek kadroyu oluşturma çalışmalarına hemen başladık. Bundan sonraki süreçte akıllı adımlar atarak güzel bir takım oluşturacağız. Çok fazla zamanımızın olmadığını biliyoruz. 14-15 oyuncuya ihtiyacımız var. Bir an önce bu oyuncuları transfer edip, bir uyum sağlayıp, sezona iyi bir şekilde başlamak lazım. Çok kolay bir iş değil.” ifadelerini kullandı.

 

Ertuğrul Sağlam, daha önce çalıştırdığı takımlarla 8 kez Avrupa kupalarına gittiğini belirterek, “Bu geleneğimizi Yeni Malatyaspor ile gerçekleştirmek en büyük dileğim.” dedi.

 

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ise hedefledikleri başarılara ulaşma konusunda Ertuğrul Sağlam’a güvendiklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X