Çok konuşulan evini satıyor! 7 milyon TL’lik villasını bakın kaç paraya satacak?

MasterChef’in favori yarışmacılarından olan Güzide Mertcan, 7 milyon TL’lik lüks evi ile sosyal medyada gündem olmuştu. Sık sık gündeme gelen ve eleştirilen MasterChef Güzide evini satmaya karar verdi.

Çok konuşulan evini satıyor! 7 milyon TL’lik villasını bakın kaç paraya satacak?

Fenomen yemek yarışması MasterChef Türkiye’de dikkat çeken isimlerden biri de Güzide Mertcan… Masterchef’te büyük başarı gösteren favori isimlerden 31 yaşındaki Güzide Mertcan eviyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Evli ve 3 çocuk annesi olan Güzide Mertcan, İstanbulda lüks bir villada yaşıyor. Evinin fotoğraflarını da sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Mertcan’ın evinin değeri 7 milyon TL. Eleştirilen hedefinde olan Güzide son açıklamasında “Bizim sitede 80 tane ev var. Bizimkinden pahalı binlerce villa var. Muhafazakar aile sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Şimdi siz cevap verin o zaman. Binlerce villanın içinde sadece neden kapalı olan suçlanıyor?” demişti.
 

Capture

Güzide iddialara göre villasını satmaya karar verdi. 7 milyonluk villası ile çok konuşulan MasterChef yarışmacısı Güzide Mertcan’ın evini 8,5 milyon TL’ye satılığa çıkardığı iddia edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X