Çok sert çıktı: ‘Kaldırmazsanız namertsiniz’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu ‘Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız namertsiniz’ dedi.

Çok sert çıktı: ‘Kaldırmazsanız namertsiniz’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisin grup toplantısında konuştu. 

 

Dokunulmazlıklara ilişkin sert sözlerle iktidar partisine yüklenen Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı: ‘Meclis’te bir dokunulmazlık olayı, kavgalardır, dövüşlerdir gidiyor. Bu iktidar partisi asla samimi, doğru bir parti değil. Sizin bütün inançlarınızı sömüren ve siyasetine ortak eden bir partidir. 

Diyorlar ki ‘Bütün dokunulmazlık dosyalarını getiriyoruz’ Ama Davutoğlu, onun dokunulmazlığı devam edecek. Benim kalkacak. Kaldırmazsanız namertsiniz diyorum. Davutoğlu ben korkuyorum diyor. Dokunulmazlığım devam etsin diyor. Be etkisiz elaman, hodri meydan diyen sensin. Niye kaldırmıyorsun? Çık adam gibi, benim verilemeyecek hesabım yok de. Benim de dokunulmazlığım kaldırılsın diyemiyor. Çünkü abisi izin vermiyor.

BAKANLARIN DA KALKMIYOR

Bakanların da dokunulmazlığı kalkmıyor. E onlar malı götürüyor. Parti ile ortak. Eski bakanlar, hani vardı ya Egemen Bağış… Allah’ın kitabı ile dalga geçen onların yanında şu anda. Muammer Güler, Zafer Çağlayan… Bunların da dokunulmazlığı kalkmıyor. Şimdi Davutoğlu’na seslenmiyorum; namuslu bir adamsan, altını çiziyorum. Yolsuzluklardan şikayet ediyorsa bunların gel dokunulmazlığını kaldıralım.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X