Çok seviyorlar adımı bilmiyorlar

Çukur dizisinin İdris Koçovalı’sı Ercan Kesal, Bursa’da gerçekleştirdiği söyleşide seyirci tarafından çok sevilmesine rağmen gerçek adının bir türlü öğrenilmemesine esprili bir dille sitem etti.

Çok seviyorlar adımı bilmiyorlar

EMİR DOĞAN

SOKAKTA İDRİS BABA DİYORLAR

Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi’nin konuğu olan usta sanatçı Ercan Kesal, gerçekleştirdiği söyleşide Çukur dizisinin 59 yaşında kendisine getirdiği şöhretin cilvelerini anlattı.

Dizide canlandırdığı İdris Koçovalı karakterinin sevilmesinden memnun olan Kesal, ‘Sokakta, vapurda insanlar bana İdris baba diye sesleniyor. herkes sevgisini dile getiriyor. Ama keşke adımı bilseler de bana İdris yerine Ercan diye seslenseler…’ dedi.

GERÇEK ÇUKURUN İÇİNDEN GELDİM

Asıl mesleği doktorluk olan ve yıllar önce İstanbul Kağıthane’deki bir poliklinikte çalışan Ercan Kesal, Çukur dizisindeki sıradışı karakterlerin gerçek hayattaki halleriyle o dönemde karşılaştığını dile getirdi.

Kesal, ‘Orada yaşananlar aslında Çukur’daki karakterlerin hayat hikayesiyle eşleşiyor. Beraber çalıştığım doktor arkadaşım bana ‘Ercan şu polikliniği çukurdan çıkaralım’ derdi. Kağıthane, Okmeydanı gibi semtler aslında gerçek çukurlar” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X