Çok şükür kazandık: 1-0

İnegölspor 3 maç aranın ardından galibiyet hasretine son vererek biraz olsun nefes aldı. Bordo beyazlılar, Tokatspor engelini 84. dakikada Yasin Görkem’in attığı golle geçti. 90.dakikada Levent kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı.

Çok şükür kazandık: 1-0

SADULLAH ORGAN

2.Lig Kırmızı Grup’ta istikrarsız bir grafik çizerek taraftarını üzen İnegölspor 3 maçlık galibiyet hasretine Tokatspor’u 1-0 yenerek son verirken, biraz olsun nefes aldı. Karşılaşmada galibiyeti isteyen taraf İnegölspor’du. Bordo beyazlılar, bir puan için gelen Tokatspor defansını aşmak için hayli zorlandı. Mustafa, Yasin ve İlker ile yakaladığı pozisyonları sonuca yansıtamayan bordo beyazlılar, soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

Levent kızardı

Karşılaşmanın ikinci yarısında gol için saldıran bordo beyazlılar, arka arkaya Tokatspor kalesinde pozisyon bulmaya başladı. Raif ve Zaid ile rakip savunmayı delmeye çalışan İnegölspor’u, dakikalar ilerledikçe sıkıntı bastı. 84. dakikada Raif Demir’in pasında Yasin Görkem sol çaprazdan topu ağlarla buluşturdu: 1-0. Bu golden 2 dakika sonra Levent karşı karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye nişanladı. 90’da Levent kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bordo beyazlılar bu galibiyetle biraz olsun rahatlamış oldu: 1-0.

 

STAT: İnegöl İlçe

HAKEMLER: Ömer Tolga Güldibi (**), Enes Vahit Çavuş (**), Erhan Yalta (**)

GOLLER: Dk. 84 Yasin Görkem Arslan (İnegölspor)

SARI KARTLAR: Mustafa, Emrah, Erdi, Hamdi Tevfik (İnegölspor), Evren, Ahmet (Tokat)

KIRMIZI KART: Dk. 90+2 Levent Kale (İnegölspor)

İNEGÖLSPOR: Hamdi Tevfik (**), Bilal (**), Mustafa (***), İlker (**), Ali Aytemur (***), Yasin Görkem (****), Emrah (**), Mahmut (*) (Dk. 46 Burak ***), Erdi (**) (Dk. 65 Fatih *), Raif (**), Tufan Zahid (**) (Dk. 81 Levent *)

TOKATSPOR: İsmet (**), Evren (**), Aytürk (**), Berk (*), Ahmet (**), Oktay (**), (Dk. 85 Serkan),Soner (*) (Dk. 46 Mertcan *), Haluk (**), Gökhan  (*) (Dk. 71 Aykut *), Taha (*), Serbay (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X