Çok şükür kurtulduk

Gol sorununu çözsün diye alındı, 1 gol dahi atamadan gönderildi…

Çok şükür kurtulduk

Bursaspor, Tom de Sutter’e 1 milyon 800 bin Euro bonservis, kendisine de yıllık 1 milyon Euro garanti ücret ödüyordu. 200 bin Euro bonservis karşılığında yollar ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen fakat hayal kırıklığı yaratan futbolcuların başında gelen Tom de Sutter ile Bursaspor yollarını ayırdı… Verim alamadığı oyuncularla yollarını tek tek ayıran yeşil beyazlı yönetim, geçtiğimiz günlerde bu oyuncunun menajeri Didier Frenay ile bir araya gelmişti. Uzun süre yapılan pazarlıklar sonunda taraflar anlaşmaya vardı. Tom de Sutter 200 bin Euro bonservis bedeli karşılığında yeşil beyazlı kulüpten ayrıldı. 

Paralar uçtu gitti

Tom de Sutter için bu rakamın menajeri tarafından ödendiği öğrenildi. Bursaspor’un sezon başında Belçika’nın Club Brugge takımından 3 yıllığına renklerine bağladığı 31 yaşındaki golcü oyuncu görev aldığı 11 karşılaşmada gol atma başarısı gösteremezken sadece 408 dakika sahada kaldı. Yeşil beyazlılar Sutter’in transferi için Belçika’nın Club Brugge takımına 1 milyon 800 bin Euro bonservis ücreti ödemiş, suskun golcüye de yıllık 1 milyon Euro garanti ücret ödüyordu. 

Lokeren açıkladı

Belçika’nın Lokeren kulübü, Tom De Sutter’in transferini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Belçika ekibi, De Sutter ile 2019 yılına kadar anlaşma imzalandığını açıkladı. Sutter, ‘Türkiye benim için büyük bir tecrübe oldu, zamanında Belçika’ya geri döndüğüm için mutluyum. Fazla forma şansı bulamadım fakat kendimi hazır hissediyorum. Lokeren’e biran önce bağlanacağım’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X