Çok şükür ödendi!

Bursaspor Kulübü’nü bekleyen kriz son anda önlendi.

Çok şükür ödendi!

Serbest kalmak için kulübe ihtar çekerek TFF’ye başvuran İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz’ın 1 milyon 450 bin TL tutarındaki alacakları hesaplarına yattı.  

Bursaspor Kulübü, alacakları için kulübe ihtar çekerek Futbol Federasyonu’na başvuran takımın eski kaptanı İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz’ın ödemelerini gerçekleştirdi. Yeşil beyazlılar, Eskişehirspor ile oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından kadroda düşünülmeyen ve yönetim tarafından Vakıfköy’e gönderilen İbrahim ile Ferhat’ın 1 milyon 450 bin TL tutarındaki alacaklarını kanuni sürenin dolmasına 3 gün kala hesaplarına yatırarak, serbest kalmalarını önledi.

İhtar çekmişlerdi

Bursaspor, ödemelerin gerçekleştirildiğine dair bilgilerini de oyunculara iletti. Takım kaptanı İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz, yaklaşık 2 ay önce yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılmıştı. Her iki oyuncu, geçen ay birikmiş alacaklarını tahsil etmek için kulübe ihtar çekerek TFF’ye başvurmuştu. Yeşil beyazlı yönetim bu süreçte her iki oyuncuya da alacaklarının yarısını ödemek şartıyla TFF’ye yapılan ihtarın çekilmesini teklif etmiş oyuncular bunu kabul etmemişti. 

Talipleri var

Serbest kalamayacak olan İbrahim Öztürk’ün Mayıs 2016, Ferhat Kiraz’ın ise Mayıs 2015 tarihine kadar sözleşmeleri bulunuyor. Takımdan ayrı Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde U-21 takımıyla antrenman yapan İbrahim’e Sergen Yalçın’ın takımı Sivasspor, Ferhat Kiraz’a da Abdullah Avcı’nın başında bulunduğu İstanbul Başakşehir talip olmuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X