Çok yazık oldu: 2-3

Sezona iyi başlayamayan Bursa ekibi, 7 maçta 6 galibiyet alan Galatasaray karşısında ilk 2 seti kaybetti. 3 ve 4. setleri alan Nilüfer Belediyespor, tie-break’te de etkili olmasına rağmen 3-2’lik yenilgiyi önleyemedi.

Çok yazık oldu: 2-3

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde sezona istediği gibi başlayamayan Nilüfer Belediyespor, evinde 7 maçta 6 galibiyet alan Galatasaray’a kök söktürdü ama 3-2’lik yenilgiyi önleyemedi. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maçın ilk iki setinde etkili olmasına rağmen rakibinin üstünlüğünü önleyemeyen Bursa ekibi, 3 ve 4. setleri alarak umutlandı. Maçı kazanan ise tie-break’te sarı kırmızılılar oldu. Karşılaşmanın ilk setini 27-25 kaybeden yeşil mavi beyazlılar, iyi başlayamadığı ikinci setin son bölümünde toparlandı. Ancak bu seti de 27-25 kaybeden Nilüfer Belediyespor, diğer setlerde file önünde daha etkili gözüktü.

BÜYÜK HEYECAN

Müsabakanın üçüncü setinde rakibine 25-21 üstünlük sağlayan Bursa ekibi, büyük heyecanın yaşandığı dördüncü seti de önde tamamladı. Dördüncü seti 28-26 almayı başaran yeşil mavi beyazlılar, böylece maçı tie-break setine taşıdı. Galibi belirleyen final setinde de rakibi karşısında etkili olan Nilüfer Belediyespor, yine de rakibinin 16-14’lük üstünlüğünü önleyemedi ve maçtan 3-2 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Bursa ekibi, ligdeki 8. maçında 6. yenilgisini aldı.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Cihat Fırıncıoğlu (**) Ali Bağde (**)

SETLER: 25-27, 25-27, 25-21, 28-26, 14-16

SÜRE: 145 dakika (32, 31, 29, 34, 20)

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Herrera (**) Milos (***) Meryem (**) Esra (***) Gökçen (**) Seda (**) (Ayça Naz-libero ***, Dilek **, Neslişah **, Selen **)

GALATASARAY: Charlotte (***) Aslı (**) Centoni (***) Güldeniz (**) Jackson (**) Gamze (**) (Nihan-libero **, Bihter-libero *, Ada *, Nursevil *, Ezgi *, 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X