Çok yazık oldu 2-3

Altın smaçlar, inişli çıkışlı performans sergilediği maç sonunda 2 puan kaybetti. Sezona fırtına gibi giren iki ekibin mücadelesinde Çanakkale Belediyespor’a tie-break setinde mağlup olan Büyükşehir Belediyespor, ligdeki ikinci yenilgisini aldı.

Çok yazık oldu 2-3

RECAİ UYSAL

Sultanlar Ligi’ne fırtına gibi giren ve üst sıraları zorlayan Büyükşehir Belediyespor, evinde kendisi gibi bi sezon iddialı bir performans sergileyen Çanakkale Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda nefes kesen maçta rakibine üstünlük sağlayamayan Bursa ekibi, 7. maçında 2. mağlubiyetini aldı.

Karşılaşmaya oldukça etkili başlayan yeşil beyazlılar, ilk sette file önündeki başarılı performansı sonucu rakibine 25-15 üstünlük sağladı. İkinci sette basit hatalarının kurbanı olan Büyükşehir Belediyespor, seti 25-17 kaybetti.

TİE-BREAK’TE KAYBETTİ

Üçüncü sette de rakip blokları aşmakta zorlanan Bursa ekibi, Çanakkale temsilcisinin 25-19 üstünlüğüne engel olamazken, dördüncü sette toparlandı. Bu sette rakibine 25-17 üstünlük sağlayan yeşil beyazlılar, maçı tie-break setine taşıdı. Final seti de büyük heyecana sahne oldu. Nefes kesen tie-break setinde rakibinin 16-14’lük üstünlüğüne engel olamayan Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı. Bursa ekibi, bu sonuçla ligdeki 7. maçında 2. yenilgisini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X