Çok yazık oldu: 2-3

Nilüfer Belediyespor, güçlü Eczacıbaşı karşısında setlerde 2-0 öne geçti ancak, bir set daha almayı başaramadı ve rakibine 3-2’lik skorla boyun eğdi.

Çok yazık oldu: 2-3

RECAİ UYSAL

Voleybol Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, evinde iddialı Eczacıbaşı karşısında setlerde 2-0 öne geçmesine rağmen rakibine 3-2 mağlup oldu. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde oldukça etkili bir oyun sergileyen Bursa ekibi son bölümde zorlansa da rakibine 26-24 üstünlük sağlamayı bildi. 

İkinci sette tutuk başlayan ve rakip blokları açmakta zorlanan yeşil mavi beyazlılar 12-6 geriye düştü ancak ilerleyen bölümde toparlanan Nilüfer Belediyespor bu seti de 26-24 alarak durumu 2-0’a getirdi.

BLOKLARI AŞAMADI

Üçüncü sette rakip blokları aşmakta zorlanan Bursa ekibi, basit hatalar da yapınca rakibinin 25-15 üstünlüğüne engel olamadı. Dördüncü sete de istediği gibi başlayamayan yeşil mavi beyazlılar, ilerleyen bölümde toparlansa da çabası yeterli olmadı. Bu seti 25-19 kaybeden Nilüfer Belediyespor, maçın tie-break setine gitmesini de önleyemedi. Final setinde de rakibinin etkili hücumlarını durduramayan Bursa ekibi, seti 15-10 maçı da 3-2 kaybetti. Güçlü rakibi karşısında galibiyeti kaçıran yeşil mavi beyazlılar, bu sonuçla 1 puanla yetindi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X