Çolak: ‘Nilürfer’de tarih yazacağız’

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 37. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Plaza 16 Kongre ve Etkinlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Çolak: ‘Nilürfer’de tarih yazacağız’

AK Parti Bursa Milletvekilleri Zekeriya Birkan ve Hakan Çavuşoğlu, geçmiş dönem AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcıları Davut Gürkan, Orhan Aygün, Osmangazi Belediye Başkan Vekili Ünal Aksoy, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz katıldığı toplantının açılış konuşmasını ilçe başkanı Celil Çolak yaptı. 

AK Parti’nin 13 yıl boyunca başarıdan başarıya koştuğunu ifade ederek, “13 yıl boyunca başarıdan başarıya koşarak her girdiği seçimde oylarını yükselten AK Partimiz, 1 Kasım tarihinde de adını Türk siyasetine altın harflerle kazımayı başarmıştır. Bu başarı tepeden tırnağa AK kadroların eseridir. Ben, sen demeden ‘biz’ diyebilen dava insanlarınındır. Çünkü bizler için aslolan davadır. Bugünden sonra da böyle olmaya devam edecektir” diye konuştu.

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı olarak, Nilüfer’e konsantre oldukları dile getiren Celil Çolak, “Allah’ın izniyle önümüzdeki 2019 yerel seçimlerinde nilüfer’i ak belediyecilik ile tanıştıracağız. 1 Kasım’da 2 puanlara kadar inen farkı kapatarak 2019’da nilüfer’de tarih yazacağız. Teşkilatım ve ben buna can-ı gönülden inanıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X