Çolakbayrakdar’a Kurban Brifingi

Kocasinan Belediyesi vatandaşın hayatı kolaylaştırmak amacıyla yaptığı çalışmalara son hız devam ediyor. Kocasinan Belediyesi bu amaçla yürüttüğü Kurb…

Çolakbayrakdar’a Kurban Brifingi

Kocasinan Belediyesi vatandaşın hayatı kolaylaştırmak amacıyla yaptığı çalışmalara son hız devam ediyor. Kocasinan Belediyesi bu amaçla yürüttüğü Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, huzur içinde bir kurban bayramı yaşanması için kurban satış ve kesim yerleri başta olmak üzere her türlü tedbiri aldıklarını söyledi. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, yaklaşan kurban bayramı öncesinde hazırlıkların ne aşamada olduğunu yerinde tespit etmek üzere birim müdürleri ve başkan yardımcılarıyla birlikte Oymaağaç’taki kurban satış ve kesim yerinde brifing aldığını belirterek,” Bayrama huzurlu bir şekilde erişip, vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için yapılması gereken hazırlıkları yerinde tespit ederek tamamladık. Arkadaşlarımız yoğun bir çaba harcıyor. Belediyemizdeki bütün birimlerimiz kurban bayramı için olağanüstü bir gayretle, teyakkuz halinde çalışıyor” dedi. Oymaağaç’taki kurban satış ve kesim yerindeki hazırlıkların tamamlandığını, eksikliklerin giderildiğini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar,” Bayram sabahında burada kılınacak bayram namazıyla birlikte kesime hazır halde olacağız. Oymaağaç’taki kurban satış ve kesim yeri büyük bir alandan oluşuyor. Buranın bütün teferruatları en ince ayrıntılarına kadar hazırlandı. Vatandaşımız kurbanını alıp kesimini yaptırıp eti verilinceye kadar ki her bir işlem tek tek masaya yatırıldı” diye konuştu. Oymağaç dışında Turgut Reis, Beyazşehir, Mimarsinan ve Fatih Mahallesi’nde küçükbaşla ilgili kesim yerlerinin kurban bayramının birinci gününden itibaren hizmet vereceğini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak huzurlu bir kurban bayramı geçirmek, vatandaşlarımızın kurban ibadetini yakışır bir şekilde yapmaları için gayretlerimiz devam ediyor” şeklinde sözlerini bitirdi. Oymaağaç Kurban Satış Yeri’ndeki esnaflar da sunulan imkanlardan çok memnun olduklarını, geçen yıl çok iyi bir satış imkanı ve ortamı buldukları için verimli bir bayram yaşadıklarını dile getirerek bu yılda Oymaağaç’ı seçtiklerini belirterek sunulan imkanlar için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve ekibine teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X