Çolak’ın ziyaretleri sürüyor

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç ve Nilüfer Nüfus Müdürü Nedret Acel’i ziyaret ettiler.

Çolak’ın ziyaretleri sürüyor

İlk olarak Vali Münir Karaloğlu ile Heykel’deki Valilik Binası’nda bir araya gelen Başkan Celil Çolak ve beraberindeki heyet, Nilüfer İlçesi’nde gerçekleştirmeyi düşündükleri proje ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.  Ziyarette konuşan Celil Çolak, “İlk olarak göreve atamaya yolu ile geldik ardından 5. Olağan Kongre sürecinde adaylığımızı koyduk ve şükürler olsun ki bu göreve seçildik. Amacı sadece hizmet etmek olan profesyonel bir ekiple Nilüfer’i hak ettiği yere getirmek için çalışacağız” dedi. 

Vali Münir Karaloğlu ziyaretinin ardından  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya gelen Çolak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer’e değer katma niyetinde olduklarını söyledi. Nilüferli vatandaşları bu dönemde AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarını söyleyen Celil Çolak, “Burada görmüş olduğunuz ekip, Nilüfer’e değer katmak için gecesini gündüzüne katıyor. Bu emeklerin karşılığını alacağımızdan hiç şüphemiz yok” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X