Çolak’tan Bozbey’e ziyaret

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve yönetim kurulu üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.

Çolak’tan Bozbey’e ziyaret

Konuklarını yeni makam odasında ağırlayan Başkan Bozbey, siyasi partilerin demokrasinin temel unsuru olduğunu vurguladı. Nilüfer’in çıkarlarını korumak zorunda olduklarını kaydeden Bozbey, diğer ilçelerin kendisini ilgilendirmediğini söyledi.  Büyükşehir’den Nilüfer Belediyesi’ne, son dönemde başta Kent Ormanı’nın  devri olmak üzere bir çok konuda  uygulanan baskıya dikkat çeken  Başkan Bozbey şöyle konuştu:

“ Belediyenin yapmış olduğu tesislere el koyma düşüncesi kabul edilemez. Madem burada Nilüfer’i temsil ediyorsunuz madem Nilüfer  ilçe yönetimisiniz buna bence sizin de müdahil olmanız lazım. Biz burada Nilüfer bazında düşünüyorsak sizin tabirinizle  ‘Aynı gemideysek’  o zaman gemiyi karaya beraber çıkarmalıyız.  Lodoslu havada  hiç fikir ayrılığına  düşmeden herkes bir ucundan tutarak bu gemiyi karaya çıkarmalı.”

YAPICI MUHALEFET YAPMAK İSTİYORUZ

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak da yapıcı muhalefet yapmak istediklerini söyledi. Nilüfer’de muhalefet olarak getirdikleri eleştirilerin ayağının yere basması gerektiğini belirten Çolak şöyle konuştu:

“Biz nasıl muhalefet yapılır aslında onu göstermek istiyoruz. Belediye Meclisi’nde ve komisyonlarda doğru olana ‘evet’ doğru olmayana ‘hayır’ diyoruz. Yapıcı muhalefet görevini yerine getirmeye çalışıyoruz. Neticede aynı geminin yolcuları ve aynı ülkenin vatandaşlarıyız. Birbirimize karşı seviyeli bir diyalogla bu iş yürütülür. İktidarla ilgili ne sıkıntı var ise biz de sizlere destek vermek için buradayız ama yerelle ilgili zaten meclis üyesiyiz. Bize düşen ne varsa onu yapmaya hazır olduğumuzu da söylemek istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X