Çolak’tan Bozbey’in icraatlarına eleştiri

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, basın toplantısı düzenleyerek Nilüfer Belediyesi’nin icraatlarını eleştirdi.

Çolak’tan Bozbey’in icraatlarına eleştiri

AYKUT GÜNGÖR

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in hukuk sisteminin açıklarını kötü niyetli olarak kullandığını iddia eden Çolak, imar olmayan böylegelere depolama alanı ruhsatı verilerek bir çok tarım arazisinin kullanılmaz hale getirildiğini söyledi. Çolak, Nilüfer’de bulunan yeşil alanların ise yap işlet devret yöntemi ile ticari alan haline getirdiğine dikkat çekti.

ALGI YÖNETİMİ YAPILIYOR

Nilüfer Belediyesi tarafından algı yönetimi uygulandığını ifade eden Çolak, “Daha iyi bir Nilüfer için tavsiye ve uyarılarımızı dile getirdik. Yolu sevgiden geçmeyen kimseyi kapımızdan içeri sokmadık. Nilüferlilerin taleplerini çok iyi bildiğimiz için her zaman onların menfaatlerini gözettik. Şunu her zaman tekrar ettik; biz koltuğun ucunda oturan kişileriz. Kesinlikle o koltuklara yapışarak kalmak gibi bir niyetimiz yok. Ama karşımızda 17 yıldır Nilüfer Belediyesi’ni ahbap çavuş ilişkisinin yanı sıra profesyonel bir algı yönetimi taktiği ile yöneten bir belediye başkanı var. Ne olursa olsun, sözlerimiz belirli kişiler tarafından nasıl çarpıtılırsa çarpıtılsın, biz Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in bilerek veya bilmeyerek yaptığı hataları, usulsüzlükleri ve yanlışlıkları dile getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Kayapa’da yapılması planlanan Katı Atık Yakma Tesisi için alternatif bölge arayışlarının sürdüğünü de dile getiren  Çolak, bilim adamlarından bu konuda destek istediklerini, projenin Kayapa’da yapılmasının da netleşmediğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X