Colin Kazım ortalığı karıştırdı

Feyenoord, Kazım’ı sıfır bonservis ücretiyle alabilir ancak Hollanda ekibinin tecrübeli futbolcunun davranışlarından dolayı bu konuda tereddütleri var. QPR ise pusuda bekliyor.

Colin Kazım ortalığı karıştırdı

Bursaspor’un sezon başında Feyenoord’a kiraladığı Colin Kazım, Hollanda’da olay olmaya devam ediyor. Tecrübeli futbolcu attığı gollere ve yaptığı asistlere rağmen Feyenoord taraftarları tarafından beğenilmiyor. 

Voetbalprimeur internet sitesinde ‘Kazım Feyenoord için iyi bir forvet mi?’ sorusuna katılımcıların yüzde 62’si ‘hayır’ yanıtını verdi. 700’ün üzerinde kişinin yanıtladığı ankette ‘evet’ diyenlerin oranı yüzde 32’de kaldı. Buna karşın Feyenoord Teknik Direktörü Fred Rutten öğrencisine sahip çıktı. 

TİMSAH PARA KAZANABİLİR

28 yaşındaki oyuncu hakkında açıklamalar yapan Fred Rutten, ‘Kazım’ı nerde görevlendirsek orda oynadı ve boşluğu doldurdu. Aslında forvet değildi ancak orda da oynadı ve çok başarılı oldu’ diye konuştu. 

Bu arada Feyenoord sezon sonunda Kazım’ı kadrosuna katmak isterse sözleşmesindeki madde gereği sıfır bonservisle bunu gerçekleştirebilecek. Ancak Hollanda ekibinin bu konuda tecrübeli futbolcunun davranışlarından dolayı tereddütleri olduğu bildirilirken, Premier Lig ekiplerinden QPR’ın Kazım’ı takipte olduğu öğrenildi. 

Feyenoord eğer Kazım’ı almazsa, Bursaspor İngiliz ekibine belli bir bonservis ücretine  tecrübeli futbolcuyu satabilecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X