Çölyak ve MS derneklerinden Kent Konseyi’ne ziyaret

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Bursa Çölyakla Yaşam Derneği üyeleri ve Bursa MS Derneği üyeleriyle bir araya gelerek tüm derneklerle işbirliği içerisinde olduklarını ve topluma faydalı projeler geliştirmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Çölyak ve MS derneklerinden Kent Konseyi’ne ziyaret

Bursa Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Yusuf Altay ve dernek üyeleri, BKK Başkanı Hasan Çepni’yi ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çepni, çölyak hastalara için Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalar yaptığını, hastalara yönelik ürünlerin artırıldığını hatırlattı. Glutensiz gıda temininde zorlanan çölyak hastalarına hizmet verecek Glutensiz Yaşam Kafe’yi hizmete açtığını ifade eden Çepni, Bursa Kent Konseyi’nin de Çölyakla Yaşam Derneği ile ortak çalışmalar yapmayı sürdüreceğini dile getirdi. Sivil toplum kuruluşlarının insanların sıkıntılarının çözümünde kilit rol oynadığını belirten Çepni, gerekli desteği her zaman vermeye hazır olduklarını ifade etti. 

Bursa MS Derneği Başkan Yardımcısı Güngör Keskin ve dernek üyeleri de BKK Başkanı Hasan Çepni ile bir araya geldi. MS hastalığı hakkında bilgi veren Turan, hastaların beslenmeden egzersize, iş hayatından aileye kadar sıkıntılar yaşayabildiğini, bir nebzede olsa yardımcı olabilmek için çalıştıklarını aktardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X