Conte yıkıldı!

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Antonio Conte, “Bugün, dünden daha ağır” diyerek EURO 2016’ya veda etmenin acısını yaşadıklarını söyledi.

Conte yıkıldı!

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde son dünya şampiyonu Almanya’ya penaltılarla elenen İtalya Milli Takım’nın teknik direktörü Antonio Conte, önceki günkü maçın ardından kendisi için duygusal bakımdan bugünün daha ağır olduğunu söyledi. Milli takım teknik direktörlüğünden turnuva başlamadan ayrılacağını açıklayan Antonio Conte, İtalya’nın Fransa’nın Montpellier kentindeki kampında teknik patron olarak çıktığı son basın toplantısında, duygu dolu anlar yaşadı.

CHELSEA’Yİ ÇALIŞTIRACAK

Conte, “Bugün dünden daha ağır. Duygusal bakımdan kesinlikle dünden daha kötüyüm. Özellikle çocuklar için çok üzgünüm. Onlar bana her şeylerini verdi. Benim için onlara hocalık yapmak büyük onur oldu” şeklinde konuştu. Yeni sezonda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin başına geçecek olan 46 yaşındaki Conte, milli takımdan gidişinin bir elveda olmadığını, ileride tekrardan buraya dönebileceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X